středa 29. dubna 2009

Tak pípni dopípalo

Jak jste asi postřehli, stránky několik dní bohužel nefungovaly. Pipni.cz, na kterém jsme provozovali svůj web poslední dobou spíš nepípal než pípal a předevčírem naše stránky dopípaly natrvalo. I když monitoring serveru hlásil, že by měl fungovat, naše stránky nefungovaly. Na několik mých dotazů "co se děje" pipni.cz ani nepíplo. Proto jsem se rozhodl pro přechod k jinému poskytovateli. Po zkušenostech Pepy Cacka jsme se rozhodli pro webhosting na klenot.cz a musím říct, že jsem byl více jak mile překvapen. Zatímco do dneška pipni.cz ještě ani jednou neodpovědělo, tak na Klenotu mi hned odpověděli a nabídli pomoc při přechodu.
Co mě hodně překvapilo byla nejenom vyloženě vstřícnost a příjemná komunikace, ale i rychlost. Poté, co jsem jim poslal elektronický formulář s žádostí a připojil do poznámky i výčet mých dalších proseb (změny nastavení CNAME, přerozdělení diskového prostoru, aliasy, ...), tak mi do necelých pěti minut !!! došel mail, že účet je vytvořen a plně funkční, včetně všech mých žádostí na přizpůsobení chování. Prostě balada... Pak stačilo jen přenastavit DNS a počkat než si servery tuto informaci předají... No a výsledek vidíte sami :-) Stránky opět fungují.
Ještě jednou bych rád vyslovil vřelé poděkování za skvělou komunikaci, vstřícnost a rychlost ze strany Klenotu. Všem zájemcům o přechod na nový webhosting doporučuji.