středa 2. července 2008

Zápisník z cest

Táááák konečně. Právě jsem zkopíroval na server aktuální verzi našeho Zápisníku z cest. Posledním zápisem byla naše loňská dovolená na Broumovku. Je pravda, že od října jsme už moc času na cestování neměli, ale ten "důvod" byl strasně moc krásný. Teď už je ale Klárka velká, a tak konečne začínáme cestovat jak to jen jde. Doplnil jsem tam naši zimní dovolenou a pak květnové a červnové výlety. Je pravda, že většinou se jedná o texty už publikované v tomto deníčku, ale čas od času jsem je poupravil, rozšířil, přidal nějaké další fotky a doplnil o tradiční odkazy na fotogalerie a stránky s artefakty či mapami.
Také jsme přepsali další naše starší výlety z papírové podoby, takže v současnosti jsou na webu veškeré naše výlety od svatební cesty na Malou Fatru. Pokud bude čas, budeme se samozřejmě snažit přepsat do elektronické podoby i všechny starší výlety z našeho deníčku, ale ještě to určitě nějaký čas potrvá.
Jinak by nás měla za čtrnáct dní čekat naše první letošní dovolená, v Českosaském Švýcarsku, na kterou naváže za dalších čtrnáct dní druhá dovolená, tentokráte v Jižních Čechách, u Krumlova. Doufejme, že nám bude přát počasí, a tak se budeme za čas moci s vámi podělit o další doufejme pěkné zážitky.
Naše kola i vozík a krosničku pro Klárku máme vždy nachystané.