neděle 1. června 2008

Zahájení "balkónové" sezóny

Tento víkend začaly teploty atakovat tropické hodnoty, a tak jsme se rozhodli plně využít plochu našeho balkónu. Ze sklepa jsem donesl gril, Evka nakoupila grilovací klobásky, v pátek cestou z práce jsme se stavili v našem oblíbeném Sklípečku na Žižkově ulici v Brně a koupili si Müller Thurgau - Kabinet. Je sice pravda, že "milerka" není mé oblíbené vínko, ale v pátek vybírala Evka, tak jsem to respektoval a je pravda, že ten kabinet nebyl vůbec špatný.
Páteční i sobotní večer byl ve znamení grilování a pozdní večer ve znamení siesty s vínkem. Dali jsme si sklínku a při západu slunce jsme si plánovali výlety na další den. Večery jsou tu opravdu krásné, doufejme, že nám ten pěkný pohled ještě dlouho vydrží. Zatím se staví směrem ke Klucanině, takže nám to ve výhledu z balkónu nijak výrazně nevadí :-)
Sousedi z baráku naproti nám se rozhodli tyto večery strávit stejně jako my. Takže včera večer jsme si vychutnávali chutné bílé vínečko, zatímco z protějšího balkónu se ozývalo cinkání sklínek s červeným vínem...

Žádné komentáře: